Forul european de handbal a anunţat, marţi, nominalizările pentru titlul ”Player of the Year” în ediţia 2024 a EHF Excellence Awards. Între cei 110 jucători nominalizaţi, la feminin şi masculin, se află Cristina Neagu, Laura Glauser, Renata De Arruda, Trine Østergaard, respectiv Andrii Akimenko. Se poate vota până în 23 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii nominalizaţi de la echipe din România sunt:

Feminin: Laura Glauser (CSM Bucureşti) şi Renata De Arruda (Gloria Bistriţa) – cel mai bun portar; Cristina Neagu (CSM Bucureşti) – inter stânga; Trine Østergaard (CSM Bucureşti) – extremă dreapta;

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Masculin: Andrii Akimenko (Dinamo Bucureşti) – extremă dreapta.  

Cei 110 jucători nominalizaţi provin din 21 de ţări, iar titlul acordat de EHF ”onorează cei mai buni jucători din sezonul 2023/2024”.

Nominalizările au fost făcute pentru cele şapte posturi de joc într-o echipă, plus cel mai bun apărător, în baza performanţelor reuşite la nivel de club şi echipă naţională.

Voturile se contabilizează în aplicaţia EHF - ‘Home of Handball’ app, până în 23 iunie, cu o pondere de câte 25% pentru jucători, antrenori, ziarişti şi fani.

Rezultatele vor fi anunţate în 27 iunie, cu ocazia tragerii la sorţi din Liga Campionilor, sezonul 2024-2025.

De asemenea, cel mai bun jucător al sezonului, la feminin şi masculin, va fi anunţat în 14 decembrie, la EHF Excellence Awards Gala din Viena, înaintea finalei Campionatului European feminin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.