CSM Bucureşti în turul I, respectiv Minaur Baia Mare şi Potaissa Turda în turul II, vor reprezenta România în European Cup, a treia competiţie valorică a continentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

EHF a anunţat, marţi, că în competiţie s-au înscris 63 de echipe, din care 20 vor lua startul în turul I, în 14/15 şi 21/22 septembrie. Între acestea se va afla şi CSM Bucureşti.

Cele 10 câştigătoare se vor alătura formaţiilor repartizate în turul secund, fază în care se vor afla şi Minauar Baia Mare, respectiv Potaissa Turda. O altă echipă va veni din preliminariile European League, pentrun un total de 64 de formaţii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Tragerea la sorţi pentru cele două tururi va avea loc în 16 iulie, la Viena.

Sistemul competiţional prevede partide în turul III în 23/24 noiembrie şi 30 noiembrie/1 decembrie, optimile în 15/16 februarie şi 22/23 februarie, sferturile în 22/23 martie şi 29/30 martie, semifinalele în 19/20 aprilie şi 26/27 aprilie, iar finala competiţiei, tot în dublă manşă, 17/18 mai şi 24/25 mai.

În 2024, Minaur Baia Mare a ajuns până în semifinalele European Cup, fiind eliminată de Valur din Islanda.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.