Campioana Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri, plecarea portarului Saeid Heidarirad, după şapte sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La finele acestui sezon ne despărţim de un jucător pe care îl avem în suflet: Saeid Heidarirad! Au fost şapte sezoane în care a apărat poarta echipei noastre, în toate competiţiile în care am jucat, de la Champions League la EHF European League, de la campionat la Cupa şi Supercupa României. Prin evoluţiile sale, dar şi prin felul de a fi, şi-a câştigat locul în inimile tuturor. Viaţa unei echipe presupune însă şi astfel de momente, de despărţire. Mulţumim, Saeid şi îţi dorim tot binele din lume acolo unde paşii te vor conduce!”, este mesajul CS Dinamo.  

La Dinamo Bucureşti, Saeid Heidarirad a contribuit la câştigarea a 15 trofee - 6 titluri, 5 Supercupe, 4 Cupe ale României. De asemenea, a înscris 15 goluri, alături de sute de parade şi numeroase nominalizări la titlul de portarul etapei în Liga Campionilor.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.