Naţionala de handbal masculin a disputat, marţi, un meci amical cu HC Buzău, la finalul stagiului de pregătire din oraş, susţinut pe durata a trei zile. Tricolorii pregătesc primele meciuri din preliminariile Campionatului European din 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Intrarea spectatorilor a fost liberă la partida de marţi, în care nu s-a pus vreun moment problema învingătoarei, tricolorii câştigând cu scorul de 37-30. S-a înregistrat la reprezentativă şi debutul portarului Denis Ştefan, care este component al naţionalei tricolore de juniori.

În preliminariile CE2026, tricolorii vor juca în grupa 8, iar primele partide vor avea loc în 7 noiembrie, cu Portugalia, în deplasare, respectiv în 10 noiembrie, la Buzău, cu Polonia.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În 2025 vor continua disputele din grupă, după programul: tur-retur Israel – România (12/13 martie şi 15/16 martie), România – Portugalia (7/8 mai) şi Polonia – România (11 mai).

Primele două clasate în fiecare grupă preliminară şi alte patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament se vor califica la turneul final.

Turneul final al CE din 2026 va avea loc în Danemarca, Norvegia şi Suedia, între 15 ianuarie – 1 februarie, cu 32 de echipe la start.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.