Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a remizat marţi, pe teren propriu, cu formaţia suedeză Ystads IF HF, scor 29-29 (13-16), în primul meci din grupa D a European League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliokhin 8 goluri, Ravnic 4, Buzle 3, Mourino 3, pentru CSM Constanţa, respectiv Joelsson 6, Olsen 6, Fernebrand 5, Andersson 5, pentru formaţia suedeză.

În cealaltă partidă din prima etapă a grupei D se vor duela Bidasoa Irun (Spania) şi Chrobry Glogow (Polonia). Cu polonezii se va duela CSM Constanţa în etapa a II-a, în deplasare (15 octombrie).

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

CSM Constanţa este singura reprezentantă a României în a doua competiţie valorică a continentului şi trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri pentru a se califica în grupele principale, unde vor veni două formaţii din grupa preliminară C, în care joacă Kadetten Schaffhausen (Elveţia), Limoges Handball (Franţa), Benfica Lisabona (Portugalia) şi Tatran Presov (Slovacia).

În stagiunea precedentă, CSM Constanţa a ajuns până în grupele principale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.