Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea va întâlni formaţia slovacă HC DAC Dunajská Streda - HC DAC Dunaszerdahely, în turul secund al EHF European League, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Manşa tur va avea loc în 5/6 octombrie la Râmnicu Vâlcea, iar returul o săptămâna mai târziu, în 12/13 octombrie în Slovacia, la Dunajská Streda.

Dacă se va califica mai departe, echipa din Râmnicu Vâlcea va juca în turul 3 în 9/10 şi 16/17 noiembrie, pentru calificarea în grupe.

În această fază a fost acceptată direct Dunărea Brăila, care a jucat la Turneul F4 sezonul trecut (locul 4), alături de Gloria Bistriţa (2), acum acceptată în Liga Campionilor. Meciurile din grupele EL vor începe în 12 ianuarie, fiind urmate direct de sferturi, în 22/23 martie şi 29/30 martie, iar apoi de Turneul F4, în 3-4 mai.



 

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.