Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă sâmbătă, în BT Arena, de reprezentativa Elveţiei, scor 36-27 (16-16), în al doilea meci din cadrul Trofeului Carpaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Bazaliu 6 goluri, Grozav 5, Popa 4, Boiciuc 3, Burlacenko 3, pentru România, respectiv Schmid 14, Gautschi 7, pentru Elveţia. Echipa României a ratat 6 aruncări de la 7 metri, iar în repriza secundă a arătat un joc de neînţeles.

Ziua a doua a Trofeului Carpaţi a fost deschisă de partida dintre Macedonia – Slovacia, scor 27-29 (17-15), iar ultima dispută va fi între Brazilia – Turcia.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Rezultatele de vineri: Brazilia – Slovacia 34-20, România – Macedonia de Nord 36-25, Elveţia – Turcia 37-26.

Duminică, în ultima zi a Trofeului Carpaţi, se vor juca meciurile dintre Elveţia - Macedonia (12:30), Turcia - Slovacia (14:30) şi România - Brazilia (17:30). Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 19.15.

Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca are loc cu doar o lună înaintea meciurilor de la Campionatul European din acest an, unde România va debuta în 29 noiembrie, cu Cehia, la Debrecen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.