Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia FTC Budapesta, scor 32-28 (18-10), în a patra partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Lekic 7 goluri, Dmitrieva 6, pentru FTC Budapesta, respectiv Rodriguez 7, De Araujo 6, Nocun 5, pentru Gloria. Portarul Renata De Arruda s-a remarcat cu 12 intervenţii.

În etapa a IV-a din grupa A se mai joacă meciurile dintre Metz Handball – Podravka, Krim Ljubljana – Storhamar şi CSM Bucureşti - Nykobing Falster Handboldclub.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

La debutul în competiţie, Gloria Bistriţa a furnizat surpriza, învingând campioana CSM Bucureşti, cu 30-26, însă apoi a cedat cu Metz Handball, scor 26-28, şi cu Krim, scor 30-35. Gloria rămâne cu 2 puncte.

În etapa a V-a, echipa antrenată de Florentin Pera va juca pe teren propriu, cu Podravka, în 12 octombrie.

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.