Valentina Elisei Ardean, fostul căpitan al naţionalei, va antrena echipa feminină Universitatea Cluj, a anunţat clubul, miercuri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fosta mare handbalistă a României îşi doreşte să ducă echipa cât mai sus pe podium. Mulţumim că eşti alături de noi! Mult succes!”, este mesajul Universităţii Cluj.

Extrema stânga Valentina Elisei Ardean, fost căpitan al naţionalei, şi-a încheiat cariera în mai 2022, la Gloria Bistriţa, cu câteva zile înainte de a împlini 40 de ani. În cariera de jucătoare a contribuit la obţinerea celor trei medalii obţinute de naţională în competiţiile majore recente - argintul mondial din 2005 şi bronzul mondial din 2015, plus bronzul european din 2010. S-a retras din reprezentativă în 2019, după 20 de ani în care a jucat sub culorile României, cu un bilanţ de 255 de apariţii şi 915 goluri.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La nivel de club, a fost parte din marea echipă a Oltchimului, care juca finala Ligii Campionilor în 2010 şi cu care câştiga, anterior, Cupa Cupelor în 2007, apoi Cupa EHF cu SCM Craiova (2018), an în care s-a transferat la Gloria Bistriţa. A mai jucat la echipele Universitatea Remin Deva, ZRK Knjaz Milos, CSM Cetate Deva, HCM Baia Mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.