Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a obţinut, vineri, medalia de bronz în Supercupa României, după ce a învins, în Piteşti Arena, vicecampioana Rapid Bucureşti, în finala mică a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Dunărea Brăila s-a impus cu scorul de 35-25 (20-13), iar principalele marcatoare ale partidei au fost Janjusevic 4 goluri, pentru Rapid Bucureşti, respectiv Michalak 7, pentru Dunărea.   

Pentru trofeu se vor confrunta, tot vineri, campioana CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În prima semifinală de joi, la Turneul Final Four de la Piteşti, Gloria Bistriţa a dispus de vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 36-28 (16-16), iar în cea de-a doua, CSM Bucureşti a învins Dunărea Brăila, cu 31-28 (18-15).

Finala Supercupei va fi prima confruntare a sezonului dintre CSM Bucureşti şi Gloria, care se vor duela nu doar în această competiţie, în Liga Naţională sau Cupa României, ci şi în Liga Campionilor, fiind în aceeaşi grupă – A.

Deţinătoarea Supercupei este campioana CSM Bucureşti, care a câştigat în 2023 al cincilea trofeu.

Turneul Final Four la masculin va avea loc tot la Piteşti, sâmbătă şi duminică. În semifinale se duelează Minaur Baia Mare – Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa, iar a doua zi vor avea loc finalele pentru locul 3, respectiv pentru trofeu.

Dinamo Bucureşti a câştigat trofeul în 2023 pentru a şasea oară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.