Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, îşi doreşte ca formaţia sa să facă două meciuri foarte bune contra olandezilor de la Vitesse Arnhem, partidele contând pentru turul al doilea preliminar din Liga Europa şi să se ridice la un nivel european. Tehnicianul spune că formaţia sa a jucat bine în ultimele două partide, dar nu a reuşit să înscrie, sperând ca acum atacanţii săi să fie mai inspiraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Hagi a declarat miercuri după amiază, într-o conferinţă de presă, că este convins că formaţia sa poate face două meciuri bune cu olandezii de la Vitesse

“Întâlnim o echipă din Olanda, cu un fotbal foarte bun, dar avem încredere mare în noi. Sperăm să facem două meciuri foarte bune şi să ne ridicăm la nivel european. Meciul este deschis, cred că vor fi două meciuri frumoase pentru că adversarul este agresiv. Este un adversar care face multă presiune, sunt foarte buni pe contraatac. Noi suntem o echipă, ne place să atacăm, ne place să jucăm fotbal. Cred că vor fi două meciuri frumoase. Nu avem probleme de lot. Ştiu că am o echipă foarte tânără, nu aşa de experimentată, dar cu jucători tineri, talentaţi, care sper ca mâine să joace foarte bine”, a afirmat Gheorghe Hagi.  

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

El a precizat că meciul de joi este o oportunitate pentru jucătorii săi.

“Este o oportunitate, e un test. Noi mâine trebuie să aratăm că avem capacitatea să ne impunem, să facem jocul nostru şi să jucăm la rezultat. Sperăm ca noi să trecem turul”, a spus tehnicianul constănţean.

Hagi a mai spus că deşi echipa sa nu a marcat în ultimele două meciuri totuşi şi-a creat multe ocazii şi speră ca în partida cu Vitesse atacanţii săi să fie mai inspiraţi.

“Nu jucăm să nu primim gol, jucăm să câştigăm, important e să marchezi goluri, să joci fotbal, cu toate că în ultimele două meciuri nu am marcat, echipa şi-a creat foarte multe ocazii. Sper ca mâine să avem mult mai multă şansă în ultimii 30 de metri, atacanţii noştri să fie mai inspiraţi, să marcheze goluri. În rest, fotbalul din ultimele două meciuri a fost foarte bun. Am atacat mult, am avut multe ocazii, dar ne-a lipsit golul”, a explicat Hagi.

La rândul său, căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, a spus că olandezii sunt mai experimentaţi, dar că îşi doreşte un rezultat pozitiv.

“Este un meci dificil, meci de Europa League. Ei sunt mai experimentaţi ca noi în meciurile de acest gen, dar noi jucăm acasă şi ştim ce trebuie să facem, i-am analizat, sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Am avut un început de sezon nu aşa cum ne-am dorit. Chiar dacă am jucat un fotbal bun n-am reuşit să marcăm foarte multe goluri. Suntem concentraţi pe acest meci şi să scoatem un rezultat pozitiv pentru că asta e cel mai important”, a declarat Ianis Hagi în cadrul conferinţei de presă. 

Meciul dintre Viitorul şi Vitesse Arnhem, contând pentru turul doi preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 18.00, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.