Nelly Korda, numărul 1 mondial în golful feminin, nu va putea participa la un turneu la Londra după ce a fost muşcată de un câine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Korda, 25 de ani, a anunţat că nu va putea participa la turneul Ladies European Tour. "Anunţ cu regret că trebuie să mă retrag din turneul Ladies European Tour de la Londra de săptămâna viitoare", a spus Korda pe Instagram. "Sâmbătă, în Seattle, am fost muşcată de un câine şi am nevoie de timp pentru a primi tratament şi a mă recupera complet", a subliniat ea.

Korda, care nu a precizat pe ce parte a corpului a fost muşcată, este campioana olimpică en-titre va reprezenta Statele Unite şi la Jocurile de vară de la Paris.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Nelly este fata cea mică a cuplului Regina Rajchrtová/Petr Korda. Tatăl ei a fost tenisman şi a câştigat Australian Open în 1998.

Ea mai are o soră mai mare, Jessica, tot o practicantă a golfului, şi un frate mai mic, Sebastian, care joacă tenis.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.