Echipa Gloria Buzău a anunţat miercuri, pe pagina oficială, despărţirea de antrenorul Andrei Prepeliţă, dar şi faptul că joi, într-o conferinţă de presă, va fi prezentat noul tehnician, Eugen Neagoe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Andrei Prepeliţă s-a despărţit de Gloria Buzău după opt etape în care a reuşit doar o victorie şi două meciuri egale, adunând 5 puncte şi ocupând ultimul loc în clasament. „Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale. Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, scrie clubul buzoian pe pagina oficială de Facebook.

Două ore mai târziu, aceiaşi pagină anunţă conferinţa de presă de joi, 5 septembrie, în care va fi prezentat noul staff tehnic al echipei. Numele antrenorului care va prelua conducerea Gloriei este Eugen Neagoe, care a condus în ultimii ani formaţiile Sepsi OSK, Dinamo Bucureşti, Poli Iaşi, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova şi FC Argeş.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.