Federaţia nigeriană de fotbal (NFF) l-a numit, marţi, pe germanul Bruno Labbadia, în vârstă de 58 de ani, în funcţia de antrenor al echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Născut la Darmstadt, el îi succede nigerianului Finidi George, care a fost numit la sfârşitul lunii aprilie. Finidi George a fost însă demis din cauza rezultatelor slabe, după ce o remiză 1-1 cu Africa de Sud şi o înfrângere cu 2-1 în Benin, în luna iunie, au lăsat Super Eagles într-o poziţie foarte slabă în Grupa C a preliminariilor Cupei Mondiale 2026, cu doar trei puncte din patru meciuri.

Labbadia îi va conduce mai întâi pe coechipierii lui Victor Osimhen împotriva Beninului şi Rwandei, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Africii pe Naţiuni din 2025 de luna viitoare.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Nigeria întâlneşte Benin în Uyo pe 7 septembrie, înainte de a merge în Rwanda trei zile mai târziu. „Comitetul executiv al NFF a aprobat recomandarea Subcomitetului său tehnic şi de dezvoltare de a-l numi pe domnul Bruno Labbadia în funcţia de antrenor principal al Super Eagles”, a declarat secretarul general al NFF, Mohammed Sanusi.

”Numirea intră în vigoare imediat”, a adăugat el.

Bruno Labbadia este un fost atacant internaţional german care a jucat pentru Kaiserslautern şi Bayern Munchen.

El a antrenat mai multe cluburi de top din Bundesliga, printre care VfB Stuttgart, Bayer Leverkusen şi Wolfsburg, fără să câştige niciun titlu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.