Fostul căpitan al echipei AS Monaco, Wissam Ben Yedder, care urmează să fie judecat la 15 octombrie pentru agresiune sexuală şi care este în continuare urmărit penal pentru viol într-un alt dosar, nu va fi arestat preventiv, a anunţat miercuri Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Aix-en-Provence, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Atacantul francez în vârstă de 34 de ani, care a rămas fără club de când contractul său cu Monaco a expirat în iunie, a fost prins la volan în noaptea de 6 spre 7 septembrie la Cap d'Ail, o localitate de lângă Principat.

O tânără în vârstă de 20 de ani tocmai depusese o plângere împotriva sa pentru agresiune sexuală în seara respectivă. La sfârşitul reţinerii sale la poliţie, acesta a fost citat pentru a fi judecat la 15 octombrie pentru „agresiune sexuală în stare de ebrietate evidentă, refuz de a se supune şi conducere sub influenţa alcoolului”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Între timp, trebuie efectuată o evaluare psihologică a victimei, iar jucătorul a fost plasat sub control judiciar. 

Cu toate acestea, procurorul general făcuse apel împotriva acestei decizii a judecătorului de libertate şi custodie (JLD), invocând „riscuri reale de fugă” şi susţinând că arestarea preventivă era „singura modalitate de a evita orice risc de presiune asupra victimei sau a martorilor” şi, de asemenea, „de a preveni orice repetare a faptelor”.

Miercuri, secţia de instrucţie a Curţii de Apel din Aix-en-Provence a respins recursul, considerând că măsurile stricte de control judiciar erau suficiente: interdicţia de a părăsi domiciliul între orele 20.00 şi 6.00, obligaţia de a urma un tratament medical, de a se prezenta la secţia de poliţie de două ori pe săptămână, interdicţia de a părăsi departamentul etc.

Ben Yedder a început fotbalul profesionist la Toulouse şi a jucat pentru Sevilla, înainte de a se transfera la Monaco în 2019, unde a devenit al doilea cel mai bun marcator din istorie. El are 19 selecţii pentru Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.