Fostul selecţioner Edward Iordănescu a postat un mesaj pe Facebook în care afirmă că are încredere în jucătorii echipei naţionale şi în Mircea Lucescu, în noul parcurs din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Hai Romania !! Cu sufletul alături de tricolori! La început de drum în Liga Naţiunilor, îmi doresc ca aceşti băieţi extraordinari să facă din nou românii mândri şi fericiţi. Din energia şi emoţia trăite la EURO 2024 alături de suporterii noştri minunaţi, integrând rapid noii colegi, sunteţi datori, pentru milioanele de români care vă iubesc, să vă inspiraţi din performanţă pentru a construi din nou performanţă! Am încredere în fiecare dintre voi şi în echipă, cu atât mai mult cu cât un antrenor prestigios precum Mircea Lucescu vă sprijină cu toată experienţa lui! Uniţi, susţinem România oriunde şi oricând!”, a scris Iordănescu pe Facebook.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
România va întâlni Kosovo, vineri, de ora 21.45, pe stadionul Fadil Vokrri din Priştina, în primul meci din ediţia 2024/25 a Ligii Naţiunilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.