Hugo Mallo, jucător la Aris Salonic şi fost căpitan la Celta Vigo, a fost găsit vinovat de abuzarea sexuală a unei femei care purta un costum de mascotă la un meci din campionatul Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit cotidianului spaniol AS , incidentul a avut loc în 2019, înaintea meciului dintre Espanyol Barcelona şi Celta Vigo. Înainte de a saluta fanii, Mallo a atins sânii femeii deghizate fără consimţământul acesteia, punându-şi mâinile sub costumul ei.

În deliberarea sa, judecătorul a constatat că Hugo Mallo, „cu intenţia de a-şi satisface dispoziţia libidinoasă şi de a-i încălca integritatea sexuală, şi-a pus mâinile sub costumul ei şi i-a atins sânii. Ana a fost nevoită să facă un pas înapoi şi să-l îndepărteze pe inculpat cu mâna dreaptă”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Internaţionalul spaniol (trei selecţii) a negat faptele, neînţelegând motivele pentru care a fost citat să se prezinte în faţa instanţei, ceea ce judecătorul i-a reproşat.

Ca pedeapsă, Hugo Mallo trebuie să plătească o amendă de 1.000 de euro, plus dobânzi victimei şi o amendă de 10 euro pe zi timp de 20 de luni (adică 6.000 de euro), plus cheltuielile de judecată ale reclamantului şi ale tribunalului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.