Charles Leclerc (Ferrari) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Azerbaidjanului, a 17-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pentru Leclerc este al patrulea an consecutiv cu pole position la Baku.

În acest an, monegascul a mai fost de două ori pe prima poziţie a grilei, în Monaco şi în Belgia. Leclerc s-a impus în cursa din Monaco şi a mai câştigat un Grand Prix, pe cel al Italiei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Este unul dintre circuitele mele preferate ale sezonului. Ritmul a fost întotdeauna acolo, iar în Q3, în ultimul tur, am încercat un pic mai mult şi timpul pe tur a venit frumos, am simţit maşina foarte bine şi este uimitor să fiu în pole position. Gestionarea pneurilor va fi un lucru important mâine”, a declarat Leclerc.

În calificările de sâmbătă, pe locul doi s-a clasat Oscar Piastri (McLaren), pe trei a terminat Carlos Sainz (Ferrari), pe patru Sergio Perez (Red Bull), pe cinci George Russell (Mercedes) şi pe şase Max Verstappen (Red Bull).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.