Cassius Cisse, fiul fostului fotbalist francez Djibril Cisse, a debutat marţi ca jucător profesionist pentru echipa engleză Notts County, în a patra divizie a fotbalului din Insulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cassius Cisse (18 ani) evoluează pentru formaţia Notts County FC, din English Football League Two, al patrulea eşalon al fotbalului englez. Marţi el a debutat în fotbalul profesionist, intrând pe teren în minutul 83 al partidei de pe teren propriu cu Northampton, din cadrul EFL Trophy, Southern Group F. Meciul a fost pierdut cu 0-2 de Notts County.

Cassius Cisse este eligibil pentru cinci echipe naţionale diferite. Într-un interviu publicat pe 3 noiembrie 2023 în presa ivoriană, Djibril Cisse spunea despre Cassius: „Are mai multe naţionalităţi. Mama lui este galeză, el însuşi s-a născut în Anglia, tatăl său, adică eu, este francez de origine ivoriană, bunicul său Mangué Cissé este guinean. Are într-adevăr o gamă largă de opţiuni. El va alege selecţionata care i se potriveşte”, a încheiat Djibril Cisse.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.