Cluburile FCSB şi Sepsi au anunţat, vineri, transferul fotbalistului Marius Ştefănescu de la gruparea din Sfântu Gheorghe la echipa bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul şi se va alătura lotului FCSB în cantonamentul echipei, din Ţările de Jos. Marius Ştefănescu, care a evoluat în 191 de partide şi a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Sepsi a explicat că oficialii clubului au avut în ultima perioadă mai multe discuţii cu Marius Ştefănescu, dar jucătorul a comunicat că vrea să îşi continue cariera la FCSB, fiind evident pentru toată lumea că nu mai doreşte să rămână la Sepsi OSK.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

“După tratative îndelungate şi luând în considerare atât interesele jucătorului, cât şi ale clubului, a fost luată decizia, de comun acord, ca drumurile noastre să se desparte. Mijlocaşul, în vârstă de 25 de ani, a sosit la Sfântu Gheorghe în vara anului 2018. Cu această ocazie, îi mulţumim lui Marius pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa!”, a notat Sepsi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.