Fundaşul uruguayan al echipei FC Barcelona, Ronald Araujo, s-a accidentat la Copa America şi va lipsi de pe teren până în luna decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei spaniole, Ronald Araujo (25 de ani), fundaşul uruguayan de la FC Barcelona, s-a accidentat la muşchii ischio-gambieri şi va fi operat. Absenţa sa de pe teren s-ar putea prelungi, astfel, până în luna decembrie.

Medicii au stabilit că varianta cea mai bună pentru Araujo ar fi o intervenţie chirurgicală, ceea ce ar putea duce însă la o prelungire a perioadei de convalescenţă, iar revenirea sa pe teren s-ar produce abia în cursul lunii decembrie a acestui an.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.