Fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, şi-a anunţat plecarea de la clubul grec Panathinaikos, cu un meci înainte de finalul sezonului, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Terim, în vârstă de 70 de ani, a precizat vineri, într-un mesaj online, că îşi încheie mandatul de cinci luni la club, după o întâlnire cu proprietarii.

"Planurile noastre pentru sezonul 2024-2025 nu s-au aliniat", a spus Terim, care a câştigat opt titluri de campion în ţara sa natală ca antrenor al echipei Galatasaray.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a mulţumit fanilor echipei Panathinaikos şi personalului clubului, adăugând: "Îi doresc sincer un viitor plin de succes lui Panathinaikos."

Panathinaikos a confirmat, de asemenea, plecarea lui Terim.

Sub conducerea lui Terim, Panathinaikos a rămas în cursa pentru titlu înainte de a ajunge pe locul patru după trei înfrângeri consecutive. Miercuri, echipa Panathinaikos a fost învinsă de formaţia PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, scor 4-1.

Liderul campionatului, PAOK, întâlneşte duminică, în ultima etapă, rivala din oraş, Aris. O înfrângere ar putea oferi titlul celei de-a doua clasate, AEK Atena, care întâlneşte Lamia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.