Echipa Farul Constanţa va disputa cinci partide amicale în această vară, înaintea debutului în noul sezon, programat în weekend-ul 12-14 iulie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Farul va începe seria partidelor de verificare după aproximativ o săptămână de la reluarea pregătirii.

Echipa constănţeană va începe jocurile amicale pe teren propriu, în compania deja tradiţionalului adversar Cerno More Varna, formaţie care a încheiat recenta stagiune pe locul 3 în campionatul Bulgariei. Partida va fi transmisă în direct de Farul TV pe canalele de youtube şi facebook ale clubului.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La 26 iunie, Farul va întâlni, tot pe terenul Central al Academiei Hagi, pe Zimbru Chişinău, locul 3 în campionatul Moldovei. Ora nu a fost încă stabilită. (meciul va fi transmis în direct de Farul TV).

La 29 iunie, de la orele 11 şi 17, Farul va întâlni, pe terenurile Academiei Hagi, campioana Moldovei, Petrocub Hânceşti.

Ultimul joc de pregătire stabilit până în prezent va fi tot împotriva campioanei Moldovei, la 3 iulie, de la ora 17.00, tot la Baza Sportivă a Academiei Hagi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.