Echipa naţională a Slovaciei, a treia în Grupa E a Euro, l-a trimis pe bucătar la conferinţa de presă înaintea meciului cu România de miercuri, de la ora 19.00, scrie lequipe.fr.
Pentru a sparge rutina acestui exerciţiu uneori plictisitor, monoton şi repetitiv în timpul unei competiţii majore, departamentul de comunicare a decis să inoveze trimiţând un al doilea membru mai puţin vizibil al delegaţiei sale în faţa jurnaliştilor.
După persoana însărcinată cu echipamentul jucătorilor (Marek Kosan) în urmă cu câteva zile, de data aceasta a fost rândul bucătarului, Branislav Krizan să participe la conferinţa de presă. Astfel, în urma discursului clasic al portarului Martin Dubravka, Krizan a fost în centrul atenţiei. Şi el s-a bucurat cu adevărat de aceste aproximativ patruzeci de minute de expunere fără precedent pentru el. "Toată lumea găteşte şi oamenii în general iubesc acest lucru, îi interesează enorm. Aşa că sunt foarte fericit să vorbesc despre meseria mea", a spus el.
28 noiembrie - Profit Financial.Forum
Branislav este bucătarul oficial din 2010 şi, prin urmare, a fost la Cupa Mondială din Africa de Sud, la Euro din Franţa (2016) şi la Campionatul European din 2021, înainte de această ediţie germană.
Bucătarul a încântat audienţa spunând: "Germanii nu ştiu cum să facă orezul cum trebuie! Aşa că le-am arătat cum ar trebui făcut şi au fost impresionaţi pentru că li s-a părut atât de bun! Sau: "În Africa de Sud, a fost nevoie de trei săptămâni pentru ca bucătarii locali să înţeleagă cum se taie corect conopida!"
Apoi l-a dat de gol pe cel mai mare mâncăcios din echipă: "Este cu siguranţă Denis Vavro (fundaş central), care are un apetit uriaş pentru carne!".
Slovacia întâlneşte România, miercuri, de la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E de la Euro-2024.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.