Selecţionerul Luis de la Fuente crede că Spania ar fi putut câştiga cu 8-1 meciul cu Georgia, din optimile Euro-2024, în care s-a impus, scor 4-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu putem controla jocul tot timpul. Adversarii noştri sunt buni şi pot marca şi ei. Dar noi ne-am păstrat calmul şi ne-am creat multe ocazii, şi am fi putut termina meciul cu 8-1", a spus el.

"Ştiam că pericolul vine din contraatacuri şi din tranziţii, dar (înainte de gol) ei nu au avut niciun şut şi au marcat cu un autogol", a spus antrenorul, care a considerat că oamenii săi au avut "controlul total al jocului, în afară de câteva minute".

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Fiecare situaţie (de meci) ne face mai buni, pentru că învăţăm din fiecare situaţie", a continuat el, înainte de a sublinia încă o dată calmul arătat de jucătorii săi în ciuda unui început dificil.

Echipa naţională a Spaniei a învins duminică seara, la Koln, scor 4-1, echipa naţională a Georgiei, în optimile de finală ale turneului final Euro 2024. Spaniolii s-au calificat în sferturi, unde vor juca împotriva Germaniei.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00,  după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.