Atacantul Olivier Giroud ar fi trebuit să intre pe teren în prelungirile meciului Franţei cu Portugaliei, pentru a executa la loviturile de departajare, însă selecţionerul Didier Deschamps nu a mai avut timp să-l introducă în joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Nu l-am putut trimite în teren pe Olivier. Arbitrul nu a înţeles cererea mea. Aveam de făcut această ultimă schimbare. Olivier era un candidat pentru a executa", a recunoscut selecţionerul Franţei pentru beIN SPORTS.

Dar ce s-a întâmplat? Michael Olivier, arbitrul englez, a fluierat pur şi simplu finalul prelungirilor, fără să mai acorde vreun minut în plus. A fost un fluier care l-a împiedicat pe selecţionerul Les Bleus să-l introducă în teren pe jucătorul de la Los Angeles FC, deoarece articolul 10 alineatul 3 din regulamentul IFAB, organismul însărcinat cu legile jocului, interzice înlocuirea unui jucător de câmp după terminarea meciului.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În locul lui Olivier Giroud, şi-au asumat responsabilităţile Ousmane Dembélé, Youssouf Fofana, Jules Koundé, Bradley Barcola şi Théo Hernandez.

Ei au transformat toate cele cinci lovituri, în contextul în care Koundé şi Barcola nu mai executaseră niciodată un penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.