Peste 35.000 de persoane au fost instruite pentru a putea face resuscitare cardiopulmonară (CPR), în zonele pentru fani de la Euro 2024, a anunţat vineri UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Instruirea, asigurată în parteneriat cu Consiliul European de Resuscitare, are ca scop creşterea gradului de conştientizare cu privire la stopul cardiac subit şi la importanţa resuscitării de către cei prezenţi, a precizat UEFA într-un comunicat.

La Euro 2020, danezul Christian Eriksen s-a prăbuşit în timpul unui meci cu Finlanda la Copenhaga. Căpitanul danezilor, Simon Kjaer, a fost lăudat pentru că a încercat imediat să-l resusciteze pe coechipierul său înainte ca medicii să ajungă la el.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Toţi jucătorii, oficialii de meci, personalul şi voluntarii de la Euro 2024 au primit pregătire pentru salvarea vieţii, a declarat UEFA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.