Mijlocaşul croat Nikola Vlasic nu va mai juca până la finalul Euro 2024, după ce s-a accidentat la un antrenament, a anunţat, marţi, Federaţia Croată de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vlasic suferă de o ruptură musculară, potrivit comunicatului de presă al federaţiei, care nu oferă alte detalii despre circumstanţele accidentării. Vlasic a suferit o accidentare la aductori cu câteva săptămâni înainte de turneu, dar a putut totuşi să se alăture echipei.

"Nikola a depus multe eforturi pentru a ajuta echipa la Euro 2024 şi rămâne o parte integrantă a acesteia", a comentat selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Din nefericire, s-a produs această a doua accidentare şi nu pot decât să-i mulţumesc lui Nikola pentru eforturile sale şi să-i doresc o recuperare rapidă", a mai spus el.

Mijlocaşul a scris pe X despre "marele regret" de a nu putea continua cu echipa sa. "Am făcut tot ce am putut pentru a fi pregătit... Cred în această echipă şi sunt sigur că va ajunge departe - iar eu voi fi cel mai mare fan!".

După o înfrângere cu 3-0 în faţa Spaniei sâmbătă, Croaţia va evolua, miercuri, împotriva Albaniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.