Campionatul European de fotbal se încheie, în această seară, cu finala dintre reprezentativele Spaniei şi Angliei. Meciul este programat la ora 22.00, pe Olympiastadion din Berlin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele de start:

Spania: Unai Simon - Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella - Rodri, Fabian Ruiz, Olmo - Yamal, Morata Williams. Selecţioner: Luis de la Fuente.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Anglia Pickford - Walker, Stones, Guéhi - Saka, Mainoo, Rice, Shaw - Bellingham, Foden - Kane. Selecţioner: Gareth Southgate.

Pentru Spania este a cincea finală europeană, după ce a pierdut una şi s-a impus în alte trei: în 1964, 2008 şi 2012. Ibericii au câştigat grupa B la Euro-2024 şi au trecut în optimi de Georgia, în sferturi de Germania şi în semifinale de Franţa.

Anglia joacă a doua finală consecutivă, după cea pierdută în 2021 în faţa Italiei, la lovituri de departajare. Englezii au câştigat grupa C la Euro-2024 şi au trecut în optimi de Slovacia, în sferturi de Elveţia şi în semifinale de Ţările de Jos.

Meciul va fi arbitrat de francezul François Letexier, ajutat de asistenţii Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni, în timp ce Szymon Marciniak (Polonia) va fi al patrulea oficial. Tomasz Listkiewicz (Polonia) completează echipa ca arbitru asistent de rezervă.

Rolul de arbitru asistent video (VAR) a fost atribuit lui Jérôme Brisard (Franţa), asistat de Willy Delajod (Franţa) şi de Massimiliano Irrati (Italia).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.