Fundaşul spaniol Aymeric Laporte este incert pentru primul meci al Spaniei la Euro-2024, programat sâmbătă, împotriva Croaţiei, din cauza unui "disconfort muscular", a anunţat, joi, Federaţia Spaniolă de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul echipei Al Nassr nu a participat miercuri la antrenamentul colectiv al La Roja, dar va face deplasarea la Berlin alături de colegii săi.

Titular incontestabil în apărare de la naturalizarea sa în 2021, Laporte va trebui să "efectueze o activitate specifică de recuperare" dacă vrea să îşi păstreze un loc alături de Robin Le Normand pe axul central.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Este de aşteptat ca el să fie înlocuit în echipa de start a Spaniei de căpitanul echipei Real Madrid, Nacho, în vârstă de 34 de ani, pentru a înfrunta Croaţia în primul meci din Grupa B, cea mai dificilă din competiţie (Spania, Croaţia, Italia şi Albania).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.