Atacantul maghiar Barnabas Varga, care a fost scos pe targă la meciul Scoţia - Ungaria, de la Euro-2024, după ce o ciocnire cu portarul scoţian Angus Gunn, se află în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Selecţionerul Ungariei, Marco Rossi, a vorbit despre situaţia jucătorului său. "Barnabas era inconştient, coechipierii săi erau îngrijoraţi pentru el, iar medicii au întârziat să vină, probabil pentru că nu şi-au dat seama de starea lui. Acum el este în afara pericolului. Are o fractură aici (n..r - planşeul orbital stâng). Va fi operat şi nu va mai putea juca cu noi la Euro", a spus Rossi.

Şi Roland Sallai, ales omul meciului, a vorbit despre coechipierul său: "A fost un moment teribil într-un meci ca acesta. El este bine acum. Trebuie să facă o operaţie minoră, dar starea lui este stabilă. Îi ţinem pumnii şi sperăm să revină în curând. După acest incident, am luptat pentru el, am vrut să câştigăm pentru el şi am reuşit. Îi dedicăm această victorie".

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

După ce Kevin Csoboth a marcat pentru Ungaria, Szoboszlai i-a dat tricoul lui Varga pentru a sărbători.

 

În minutul 69 al meciului, în careul Scoţiei, atacantul Barnabas Varga şi-a pierdut cunoştinţa, el primind îngrijiri medicale de urgenţă şi fiind scos de pe teren pe targă. Jocul a fost întrerupt mai multe minute.

Ungaria încă mai speră la calificare după victoria, scor 1-0, cu Scoţia, în grupa A., fiind pe locul trei şi nevoită să aştepte celelalte rezultate din grupe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.