UEFA a amendat Federaţia Croată de Fotbal (HNS) pentru incidentele care au avut loc în timpul meciului de la Euro-2024 cu Albania, a anunţat, sâmbătă, forul croat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia croată de fotbal (HNS) va trebui să plătească 28 000 de euro ca urmare a "aprinderii de fumigene şi aruncării de obiecte de către anumiţi suporteri în timpul meciului de la Hamburg, din 19 iunie".

Croaţia a fost deja amendată după primul meci din Grupa B, cu Spania, pierdut, scor 0-3. "Federaţia croată de fotbal le mulţumeşte fanilor croaţi pentru sprijinul lor excelent şi le cere încă o dată să se abţină de la aprinderea şi aruncarea de fumigene", se arată în comunicatul HNS.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Croaţia, semifinalistă la Cupa Mondială din 2022, riscă să fie eliminată din faza grupelor de la Euro 2024 după ce a pierdut cu 0-3 în faţa Spaniei şi a remizat 2-2 cu Albania.

Pentru a ajunge în faza optimilor la cel de-al cincilea turneu major consecutiv, Croaţia va trebui probabil să câştige ultimul meci din grupa B, luni, împotriva Italiei, deţinătoarea titlului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.