Managerul grupării Manchester United, Erik ten Hag, spune că „nu este Harry Potter” şi este ferm convins că echipa sa are o şansă mare de a câştiga un trofeu în acest sezon, în ciuda înfrângerii dureroase cu 3-0 suferită pe teren propriu cu Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

United este acum pe locul 14 în clasamentul Premier League, cu doar trei puncte din primele trei meciuri.

Cu toate acestea, Ten Hag a refuzat să accepte viziunea negativă a rezultatului, în timp ce a sugerat că nimeni nu ar trebui să se aştepte ca el să producă rezultate magice.

„Nu este ca şi cum aş fi Harry Potter”, a spus el. „Trebuie să recunoaşteţi asta.Pentru trei jucători a fost început de sezon.
Manuel Ugarte nu a jucat niciun minut - trebuie să-şi consolideze condiţia fizică. Apoi trebuie să îl integrăm în echipă. Sunt sigur că va contribui la echipa noastră. Va dura câteva săptămâni, poate chiar o lună. Este la fel pentru mulţi jucători. La sfârşitul sezonului sunt destul de încrezător că vom avea o şansă mare de a ridica un alt trofeu”, a adăugat tehnicianul.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.