Endrick a devenit marţi cel mai tânăr marcator all-time al echipei Real Madrid în Liga Campionilor, informează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Brazilianul în vârstă de 18 ani a marcat cu un şut din afara careului în minutul 90+5, în victoria madrilenilor cu 3-1 în faţa formaţiei Stuttgart, pe stadionul Santiago Bernabeu. A fost primul gol în Liga Campionilor pentru Endrick.

La 18 ani şi 58 de zile, el a doborât recordul fostului mare jucător madrilen Raúl González, care avea 18 ani şi 113 zile când a reuşit un hat trick în victoria madrilenilor cu 6-1 împotriva lui Ferencvárosi în 1995, potrivit UEFA.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Endrick a intrat pe teren în minutul 80, în locul lui Jude Bellingham.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.