Selecţionerul Edward Iordănescu, care se va despărţi de echipa naţională la sfârşitul lunii, a notat, într-un mesaj postat vineri în social media, că este “cu tot sufletul alături” de sportivii care reprezintă România la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Mult succes, sportivi români, la Jocurile Olimpice Paris 2024! După ani de pregătire şi sacrificii a venit marea provocarea. Sunt cu tot sufletul alături de voi!

Aşa cum au demonstrat încă o dată la EURO 2024, românii uniţi în jurul tricolorului devin o forţă incredibilă pentru un parcurs spre rezultate sportive de excepţie. Sunt sigur că, din toate colţurile lumii, veţi simţi în aceste zile sprijinul şi afecţiunea lor!

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Hai, România! Oricând şi pentru totdeauna!”, este mesajul tehnicianului.

La JO de la Paris participă 106 sportivi tricolori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.