Novak Djokovici şi-a continuat cursa pentru prima medalie olimpică de aur, miercuri, la JO de la Paris, unde a trecut de germanul Dominik Koepfer cu 7-5, 6-3 pentru a ajunge în sferturile de finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sârbul l-a învins pe rivalul său Rafael Nadal în două seturi în turul al doilea şi şi-a susţinut cea de-a 31-a victorie împotriva spaniolului cu o prestaţie pe măsură în faţa lui Koepfer, avansând în faza următoare după o oră şi 37 de minute de joc.

Jucătorul numărul 2 în clasamentul ATP se află la a cincea sa participare la Jocurile Olimpice. Cel mai bun rezultat al lui Djokovici este cel obţinut la Beijing, în 2008, când a câştigat o medalie de bronz. Sârbul, care este nerăbdător să adauge un aur olimpic în vitrina sa cu trofee, a dezvăluit că îi place timpul petrecut la Paris.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Este o mare onoare să-mi reprezint ţara la Jocurile Olimpice. Este un eveniment sportiv incredibil", a declarat Djokovici. "Jucăm Roland Garros în fiecare an pe acest stadion, dar mulţimea, atmosfera, culorile, totul este diferit. Într-un mod bun. Publicul de la Roland Garros este foarte bine informat şi pasionat de tenis, dar publicul olimpic este ceva diferit. Oameni din întreaga lume vin să îşi susţină sportivii şi cred că există atât de multe naţiuni şi naţionalităţi diferite şi este frumos de văzut. Cu toţii sărbătorim sportul şi mă bucur că încă mai rămân în turneu."

Djokovici va juca următorul meci cu Stefanos Tsitsipas, al optulea favorit, după ce grecul l-a învins pe argentinianul Sebastian Baez cu 7-5, 6-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.