David Popovici a declarat, marţi seară, după calificarea în finală la 100 metri, că a fost o cursă grea, dar miercuri va da totul, informează COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
"A fost o cursă tare. S-a înotat rapid. Avem trac, uitaţi-vă la feţele noastre înainte de start. Se vede, se simte. Am avut o seară lungă, am adormit târziu, am luat cina după un control doping şi azi a fost greu. Dar, mâine voi da totul. Ce va fi, vom vedea!", a declarat David Popovici.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Înotătorul David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris cu al cincilea timp.

Popovici a ocupat locul doi în seria a doua, cu timpul de 47 de secunde şi 66 de sutimi.

Seria a fost câştigată de chinezul Zhanle Pan (47.21), care va intra cu primul timp în finală.

Finala este programată, miercuri, de la ora 23.39.

În vârstă de 19 ani (va împlini 20 de ani la 15 septembrie), David Popovici a câştigat deja o medalie de aur la actuala ediţia a JO, la 200 metri liber.


 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.