Argentina s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în finala Copa America, învingând marţi Canada în semifinale, scor 2-0, graţie în special unui gol marcat de căpitanul Lionel Messi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deja câştigătoare a Copa America 2021 şi a Cupei Mondiale 2022, Argentina s-a calificat în finala Copa America 2024, învingând Canada la East Rutherford (New Jersey), în faţa a 80 000 de spectatori.

Argentina, condusă de veteranii Angel Di Maria (36 de ani) şi Lionel Messi (37 de ani), nu a ezitat deloc în faţa canadienilor, semifinalişti surpriză pentru prima dată în istorie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Învingătorii au marcat prin Alvarez ’22 şi Messi ’51.

Golul din a doua repriză a fost al 14-lea al lui Leo Messi în şase ediţii ale Copa America (2007, 2015, 2016, 2019, 2021, 2024).

În noaptea de duminică spre luni, la Miami, echipa celui care a câştigat de opt ori Balonul de Aur va înfrunta în finală învingătoarea celeilalte semifinale, dintre Columbia şi Uruguay.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.