Premier League a anunţat, joi, că începând din acest weekend la meciuri jucătorii şi arbitrii nu îşi vor mai da mâna, din cauza coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Strâgerea de mână fair-play nu va mai avea loc între jucători şi arbitri începând din acest weekend, până la noi ordine, ca urmare a recomandărilor medicilor. Coronavirusul se propagă prin secreţii din nas şi din gură şi se poate transmite pe mâini şi prin strângerea de mână”, se arată într-un comunicat al Premier League.

La fiecare meci, după intrarea pe teren, cele două echipe se vor alinia, iar apoi jucătorii echipei gazdă vor trece prin faţa adversarilor însă fără să le strângă mâna.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Şi la meciurile din Italia şi din Franţa protocolul cu privire la strângerea de mână a fost modificat pentru evitarea riscurilor legate de coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.