Săritorul român de la mare înălţime Constantin Popovici a câştigat sâmbătă medalia de argint a Red Bull Cliff Diving, în Irlanda de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Constantin Popovici a ocupat locul secund în etapa din Irlanda de Nord a circuitului mondial de sărituri în apă de la mare înălţime Red Bull Cliff Diving World Series. Popovici (35 de ani) a totalizat 395,55 puncte după trei zile de concurs, fiind întrecut de britanicul Aidan Heslop (441,65 puncte), în timp ce pe locul al treilea s-a clasat americanul James Lichtenstein, cu 381,35 puncte.

În clasamentul general conduce Lichtenstein (46 de puncte), urmat de Constantin Popovici, cu 42 de puncte. Un alt săritor din România, Cătălin Preda, se află pe poziţia a 10-a în ierarhia generală.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Următoarea etapă a circuitului Red Bull Cliff Diving se va disputa în Norvegia, la Oslo, în perioada 8-10 august.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.