Justiţia spaniolă a condamnat un bărbat la opt luni de închisoare pentru insulte rasiste în mediul online, pe forumul cotidianului Marca, la adresa lui Vinicius Junior şi Antonio Rüdiger.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid a anunţat miercuri, pe site-ul oficial, că justiţia spaniolă l-a găsit vinovat pe un bărbat care "a folosit diverse pseudonime pe forumul ediţiei digitale a cotidianului Marca" pentru atacuri şi insulte rasiste la adresa lui Vinicius Junior şi Antonio Rüdiger.

"Judecătorul l-a condamnat la opt luni de închisoare şi i-a interzis să participe la forum timp de 20 de luni", a adăugat clubul madrilen, care a precizat că bărbatul nu va merge la închisoare cu condiţia să urmeze "un program cu privire la egalitate şi lupta împotriva discriminării"

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Aceasta este a doua condamnare penală pentru insulte rasiste la adresa jucătorilor Realului, potrivit clubului madrilen. La 10 iunie, trei fani ai Valenciei au fost condamnaţi la opt luni de închisoare pentru insulte rasiste la stadionul clubului lor, în mai 2023, care l-au vizat pe atacantul brazilian Vinicius Junior şi au provocat un val de indignare internaţională.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.