Echipajele din România au câştigat, duminică, patru medalii de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj Under 19 din St. Catharines, Canada.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sportivii tricolori au urcat pe prima treaptă a podiumului la categoriile dublu rame feminin, dublu rame masculin, patru rame feminin şi schif simplu feminin.

La patru rame feminin (JW4-). Ionela Elena Scutaru, Adina Alexandra Florea, Stejara Olariu şi Bianca Elena Drăghici au avut o cursă extraordinară în Finala A şi aduc acasă medalia de aur, după ce au trecut linia de finish cu timpul de 07:06.42.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La dublu rame masculin (JM2-), Mateus Simion Cozminciuc şi Fabrizio Alexandru Scripcariu au avut un finish extraordinar în Finala A, reuşind să cucerească titlul mondial după o cursă plină de suspans şi determinare, potrivit FR Canotaj. Timpul cu care sportivii au ajuns la linia de sosire a fost de 07:03.69, podiumul fiind completat de Germania şi Spania.

La dublu rame feminin (JW2-), Iulica Maria Ursu şi Gabriela Tivodariu au avut o evoluţie remarcabilă în Finala A, dominând cursa încă de la început şi demonstrând încă o dată că sunt cele mai bune din lume la această categorie. Cursa a fost terminată cu timpul de 07:39.27.

La schif simplu feminin (JW1x), a obţinut aurul Bianca Camelia Ifteni, cu timpul 08:22:63.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.