Ciclistul Ede Molnar, leginimat la CS Dinamo Bucureşti BikeXpert Racing Team, a urcat pe podium duminică în cadrul Campionatului European de MTB Cross-country Eliminator, ultima etapă, a 5-a, obţinând medalia de bronz, informează FR de Ciclism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Molnár a purtat un sezon tricoul de campion european şi rămâne pe podium la europenele de XCE. Este un rezultat ffoarte bun având în vedere accidentarea la mână pe care a suferit-o în urmă cu o lună şi intervenţia chirurgicală care a urmat.

A cincea etapă din Campionatul European de MTB Cross-country Eliminator s-a desfăşurat în Gibraltar, cursă la care Ede Molnár a participat din postura de campion european en-titre, încercând să îşi apere titlul european câştigat anul trecut.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ede Molnár a început pe poziţia a doua în a treia serie din sferturi pentru ca în turul următor să câştige a doua semifinală în faţa austriacului Hauser. Finala, care i-a inclus pe Molnar, Hauser, Klemencic şi Lindh, a fost câştigată de austriacul Theo Hauser, Molnar venind pe locul trei înaintea liderului de cupă mondială, suedezul Lindh. Tot în Gibraltar, Roberto Burta, de la clubul Sportiv Universitar Târgu Mureş, a terminat cursa pe locul 10. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.