După duelul epic de miercuri, din finala ATP 500 de la Beijing, câştigată de Carlos Alcaraz în faţa lui Jannik Sinner, cei doi jucători au călătorit cu acelaşi avion spre Shanghai, pentru turneul de Masters 1000.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Simone Vagnozzi, unul dintre antrenorii lui Jannik Sinner, a postat pe contul său de Instagram o fotografie din interiorul avionului privat. În prim plan sunt italianul şi membrii staff-ului său.

În al doilea sunt Juan-Carlos Ferrero şi echipa lui Carlos Alcaraz, zâmbitori în timp ce ridică două degete în formă de „V”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Spaniolul Carlos Alcaraz şi-a continuat anul perfect împotriva marelui său rival Jannik Sinner cu o victorie captivantă în finala de miercuri, de la China Open.

Spaniolul s-a impus cu 6-7(6), 6-4, 7-6(3) în faţa lui Sinner, numărul unu mondial, şi a câştigat titlul la turneul ATP 500 de la Beijing.

În februarie, Rafael Nadal şi Novak Djokovici s-au aflat în acelaşi avion comercial cu destinaţia Statele Unite. Eternii rivali urmau să participe la Masters 1000 de la Indian Wells.

CITEȘTE ȘI Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.