Carlos Alcaraz, campionul en-titre de la Roland Garros şi Wimbledon, s-a retras de la Mastersul canadian de săptămâna viitoare, de la Montreal, din cauza oboselii, a anunţat Tennis Canada, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Spaniolul în vârstă de 21 de ani, numărul trei mondial, este încă în cursă pentru titlu la turneul de simplu masculin de la Jocurile Olimpice de la Paris, unde el şi Rafael Nadal au pierdut în sferturile de finală ale probei de dublu.

"A fost un sezon foarte lung pentru mine şi din cauza acumulării de meciuri şi a oboselii, nu voi putea juca la Montreal în acest an", a declarat Alcaraz, de patru ori câştigător de Grand Slam. "Abia aşteptam să mă întorc în Canada şi să mă bucur de afecţiunea fanilor. Sper să îi văd pe toţi la Montreal în anii următori!"

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Tot în această săptămână, Novak Djokovici, care este, de asemenea, încă în cursa pentru titlu la Jocurile Olimpice, s-a retras de la Mastersul canadian.

Djokovici va juca în semifinale la JO de la Paris cu italianul Lorenzo Musetti, iar Alcaraz îl va înfrunta pe canadianul Felix Auger-Aliassime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.