Căpitanul echipei Ghanei, Asamoah Gyan, care şi-a anunţat retragerea din naţionala ţării sale în urmă cu două zile, a revenit asupra acestei decizii, după o discuţie cu preşedintele Nana Addo Dankwa Akufo-Addo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O solicitare a preşedintelui este una care nu poate fi ignorată. Am avut oportunitatea de a discuta cu preşedintele Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, părintele naţiunii noastre, care, respectându-mi deciziile din scrisoarea din 20 mai, mi-a cerut să renunţ la decizia de a mă retrage din echipa Black Stars. Am primit cu bună credinţă solicitarea excelenţei sale şi voi fi disponibil pentru echipa naţională”, a notat jucătorul în vârstă de 33 de ani într-un comunicat.

Gyan anunţase luni că se retrage din prima reprezentativă a Ghanei. În semn de protest faţă de intenţia selecţionerului de a nu-l numi căpitan la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care începe la 21 iunie.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Asamoah Gyan este legitimat în Turcia, la echipa Kayserispor, unde este coleg cu Cristian Săpunaru şi Silviu Lung Jr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.