Gleison Bremer, fundaşul brazilian al lui Juventus Torino, s-a accidentat la genunchi şi poate lipsi o lungă perioadă de timp de pe gazon, a anunţat joi clubul lombard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gleison Bremer (27 de ani) s-a accidentat miercuri, în meciul disputat de Juventus Torino, în Liga Campionilor, împotriva echipei germane RB Leipzig. Bremer suferă de o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng. În acelaşi mecis-a mai accidentat şi atacantul argentinian Nico Gonzalez, care a ieşit în minutul 12. „Joi dimineaţă, Gleison Bremer şi Nico Gonzalez au fost supuşi unor examinări ample, care au evidenţiat o leziune anterioară a ligamentului încrucişat la genunchiul stâng (Bremer) şi o leziune benignă la coapsa dreaptă (Gonzalez). Bremer va fi operat în zilele următoare”, a comunicat clubul din Torino fără a anunţa o dată pentru revenirea pe gazon a lui Bremer.

Potrivit presei italiene, absenţa lui Gleison Bremer ar trebui să fie de cel puţin şase luni şi este posibil ca el să nu mai joace în acest sezon. Gonzalez este de aşteptat să lipsească timp de o lună.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.