Brazilia, cu noua sa vedetă Endrick, în vârstă de 17 ani, a învins Mexicul cu 3-2, sâmbătă, într-un meci de pregătire pentru Copa America, disputat la College Station, SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţionerul Braziliei, Dorival Junior, a aliniat o echipă fără câţiva dintre titularii săi obişnuiţi la startul partidei, dar înlocuitorii Endrick şi Vinicius Jr i-au ajutat pe pentacampionii mondiali să obţină victoria în prelungiri.

Brazilienii au preluat mai întâi conducerea prin Andreas Pereira (1-0, 5) şi Gabriel Martinelli (2-0, 54). Mexicanii au revenit prin Julián Quiñones (2-1, 73) şi apoi prin Guillermo Martínez (2-2, 90+2).

Dar Endrick a apărut în minutul 90+6 şi a consfinţit victoria brazilienilor, care vor juca un ultim meci de verificare miercuri, împotriva Statelor Unite, înainte de începerea Copa America (20 iunie-14 iulie).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Neymar, care a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi în noiembrie 2023 şi este încă în recuperare, nu va face parte din lot.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.