Preşedintele american Joe Biden a purtat casca echipei Kansas City Chiefs, care a câştigat titlul Super Bowl în februarie, şi a glumit spunând că vrea să fie campion de două ori la rând, ca echipa din Kansas, cu referire la viitorul său duel cu Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să câştigi de două la rând... Îmi place asta", a declarat Joe Biden la recepţia pentru Kansas City Chiefs, campioni la Super Bowl datorită victoriei în faţa celor de la San Francisco 49ers. Preşedintele democrat, în vârstă de 81 de ani, a primit de la Chiefs o cască de culoare roşu aprins şi, în râsetele şi uralele vedetelor din NFL, şi-a scos ochelarii de soare şi şi-a pus-o pe cap.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Kansas City Chiefs este prima echipă care a câştigat trofeul Vince Lombardi de două ori la rând de la New England Patriots în sezonul 2003-2004. Joe Biden a dat mâna cu vedetele echipei, printre care Patrick Mahomes şi Travis Kelce, partenerul cântăreţei pop americane Taylor Swift. Cântăreaţa nu a participat la ceremonie.

În timpul întâlnirii, preşedintele american şi-a reiterat poziţia cu privire la necesitatea controlului armelor de foc, după ce împuşcăturile din timpul paradei din Kansas City pentru a sărbători victoria echipei la Super Bowl în februarie s-au soldat cu un mort şi 22 de răniţi. „Ca ţară, trebuie să facem mai mult pentru a opri aceste împuşcături înainte ca ele să se întâmple”, a declarat preşedintele, lăudând totodată echipa de fotbal american pentru ajutorul pe care l-a oferit după tragedie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.