Legedenarul baschetbalist american Shaquille O'Neal a susţinut, vineri noapte, la Electric Castel, un show îndelung aplaudat de fanii care şi-au făcut numeroase fotografii cu fostul star din NBA. Cu trupa sa, DJ Diesel, Shaq a surprins asistenţa, mixând echipat cu un tricou al campioanei României, U Banca Transilvania Cluj, marcat cu numărul 34.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul ”Diesel aka Shaq” – DJ Diesel a fost extrem de aşteptat de publicul entuziast de la Electric Castle.

Fanii s-au bucurat şi de fotografii cu Shaquille O'Neal, care s-a arătat impresionat de atmosferă şi de aplauzele primite. La intrarea pe scenă, Shaq a strigat ”Haide, U!”, iar faptul că a mixat îmbrăcat cu tricoul cu numărul 34 al campioanei U BT Cluj a produs deliciul publicului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
FOTO: Electric Castle
FOTO: Electric Castle

Fostul cvadruplu campion în NBA şi campion olimpic în 1996 este în prezent producător de muzică electronică şi participă la festivaluri în întreaga lume.

La Electric Castel, programul de vineri a mai inclus pe scena principală concertele Bring Me The Horizon, Paolo Nutini, Nina Kravitz, CTC şi Coma.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.